Visuele controle van het was proces

    Washer Disinfector Test Soil (2304)

Test Soil is een gestandardiseerde zichtbare vervuiling met eiwitten, suikers en vetten (zoals de Edinburg Soil) die de normale vervuiling van de operatiekamer naboots. Applikeer op de te wassen stukken, laat indrogen en dan wassen. Een zichtbaar proper stuk bevestigd een goede wastechniek. Restanten van de fel rode kleur tonen het tegendeel aan. Aanbevolen voor periodieke controle.

   STF Load Check (Indicator & Holder) (2315 & 2316)

Een voorgedrukte Test Soil om bij een productie wasproces mee te wassen. Een proper resultaat bevestigd een goede reiniging. Testresultaat is eenvoudig op te slaan. Aanbevolen als proces indicator voor iedere run.

   STF MIS-Lumen Test (HX100 & HX101)

Minimaal Invasieve Chirurgie (Minimal Invasive Surgery, MIS) heeft een belangrijk aandeel in elk operatie programma ingenomen. De nauwe lumens van de MIS instumenten vormen een uitdaging voor het wassen. Deze specifieke test simuleert deze challenge en geeft een visuele controle van een correct functionerende wascyclus voor deze instrumenten.

   Ninhydrin Protein Detection Test (2370)

Test of er niet zichtbaar eiwit rest op gewassen stukken.

   ResiTest & ResiTest Pen (3369 & 3371)

Een sneltest voor niet zichtbaar eiwit te detecteren op gewassen stukken, bestaat ook in all-in-one, resultaat in 10seconden, geen labo technieken nodig.

Meer info