IQ Products

Op antilichamen gebaseerde diagnostiek.

Fetal Cell Count Kit

Een betrouwbaar Kleihauer Betke alternatief op flow cytometer. IVD/CE.

meer info

Quick Quant

Een enkelvoudige flow test als vervanging voor de KB test. IVD/CE.

meer info

HIT alert

Een functionele flow test voor Heparine Induced Trombocytopenie. IVD/CE.

meer info

FetalTrol

Externe controle voor foetale hemorragie. IVD/CE.

meer info

IQ Products is een spinn-off van de universiteit van Groningen, Nederland. Zij zijn de originele ontdekkers van de CD138 (B-A38).

IQ Products heeft een full range aan antilichamen voor flow in enkel, dubbel en tripple combinaties in verschillenden fluorochromen.

IQ Products is zich gaan specialiseren in het ontwikkelen van antilichaam gebaseerde diagnostische kits, voornamelijk voor flow cytometrie.

Met de Fetal Cell Count kit, de Quick Quant en Fetaltrol heeft IQ Products een stevig aanbod in de diagnostiek van foetomaternele bloed transfusie (FMH) en een robuust alternatief voor de Kleihauer Betke test.

De HITalert is een functionele plaatjes activatie test voor Heparin Induced Trombocytopenia (HIT). Het is dus niet zomaar een antigenemie test, de test is gelijkwaardig aan de Serotinin Release Assay (SRA) maar dan gewoon op flow en zonder de isotopen.

Care For Health wil als innovatieve partner een antwoord bieden op specifieke zorgvragen voor patiënten en zorgverstrekkers met focus op veiligheid en state of the art technologie.

contacteer ons