DA-Surgical

ontwerpt en verdeelt innovatieve patiënt positionering materiaal voor het operatiekwartier met aandacht voor patiëntveiligheid, vlotte installatieprocedure en vlotte toegankelijkheid voor chirurgische en anesthetische handelingen.

TrenGuard

Het efficiënte positionerings materiaal voor Trendelenburg positie.

brochure

meer info

ArmGuard

Een goed alternatief voor het 'tucken' (inbinden in een steeklaken) van de arm.

meer info

FaceGuard

is een gezichtsbescherming voor minimaal invasieve ingrepen.

meer info

ShroudGuard

voorkomt het beschadigen van de kolompanelen.

meer info

Dan Allen, de uitvinder van de originele Allen Stirrup, revolutioneert weerom patiënt positionering op de operatietafel. TrenGuard is ontwikkelt als efficiënt en veilig alternatief voor de klassieke schoudersteun voor de veeleisende Trendelenburg  positionering voor de robot chirurgie. ArmGuard is een antwoord op de AORN aanbeveling om niet te ‘tucken’ (inbinden in een steeklaken). FaceGuard beschermt het hoofd van de patiënt bij Minimaal Invasieve Heelkunde en biedt ook een extra steriel aflegbord in het operatieveld. ShroudGuard beschermt de afdekplaten van een tafel kolom tegen accidentele verkreukeling.

 

Care For Health wil als innovatieve partner een antwoord bieden op specifieke zorgvragen voor patiënten en zorgverstrekkers met focus op veiligheid en state of the art technologie.

contacteer ons